|
loczki |
| Autor |
Wiadomość |
amsta [Usunięty]
|
Wysłany: 2004-02-07, 21:07 loczki
|
|
|
Mam pytanko jak zrobić takie loczki,na czym je robić? Nie chodzi mi o trwałą tylko taką jednorazową fryzurke. Dodam, że mam poddatne włoski i same się troszke kręcą. Z góry dzięki:)
http://www.curlyhair.net/Fav06/bhc0950.jpg |
|
|
|
 |
yen [Usunięty]
|
Wysłany: 2004-02-15, 14:01 Re:
|
|
|
Witam. Jeśli masz podatne włoski to nie ma problemiku z taką fryzurką, a więc tak:
- nałuz pianki na uprzednio umyte włoski i lekko podsuszone, polecałabym pianke z TAFT - supermocna utrwalająca (kolor czerwony)
- nakręć włoski na wałeczki nie za grube ale też nie cieniutkie, najlepiej na noc
- rono ściąg wałeczki, nałuż pianke na loki i musiz je troch poukładać i fryzurka gotowa
Powodzenia i pozdrawiam |
|
|
|
 |
amsta [Usunięty]
|
Wysłany: 2004-02-15, 21:10 loczki
|
|
|
| Dzięki:) |
|
|
|
 |
Nisia001 [Usunięty]
|
Wysłany: 2004-12-08, 12:17
|
|
|
heh Ogólnie to ja mam proste włosy i to jest chyba najlepsze...bo nie muszę się marwic o ich prostowanie, a kiedy chcę moge je nakręcic. Nigdy nie myslałam, o trwałej, moze dlatego że nie najlepiej czuje się w kreconych włosach pozdrawiam ps. Bardzo fajne forum |
| Ostatnio zmieniony przez Nisia001 2004-12-08, 12:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Marian_Kania [Usunięty]
|
Wysłany: 2004-12-08, 12:21
|
|
|
a ja mam kręcone włosy na klacie i dobrze sie z nimi czuje:) trwałej jeszcze nie próbowałem hehehhe ale moze..... kiedyś...... jak mi sie bedzie nudziło podro 8 |
|
|
|
 |
ula83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2005-11-15, 20:53
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| IKF.com.pl - Paznokcie: |
Najnowsze komentarze:
fiolka1984uhuhuuh....ale pstrokato:) chyba na karnawał specjalnie zrobione prawda???:P
ne-kolubie jak na paznokciu jest wiecej lakieru pozadku niz brokatu i tego wsatretnego olejku na paluchach
cykutaBardzo efektowna pajęczynka.
cykutaZaczepiste pazurki! Śliczny wzorek i te kolorki... :3
ne-kojak mam byc szczera to wygladaja jak jajka wielkanocne
cykutaBardzo staranne zdobienie. Podoba mi się.
|
Copyright © Styl.Media Sp. z o.o. All rights reserved.
|